DEN SISTE TIDEN VÅR SAMMEN I BILDER!

Hei dere! Nå sitter jeg med Leo skatten min på fanget og har hatt en rolig dag inne i sofaen. Vi skal straks spise kveldsmat sammen før guttene skal legge seg, og Fredrik og jeg har planlagt å se på ferieturer i kveld sammen. Endelig! Vi skal dessuten begynne på serien Chernobyl som vi begge har hørt så voldsomt mye bra om. Kanskje noen av dere har sett den? Tross for at det er en OK temperatur ute i dag (17 grader eller deromkring) lar både varmen og solen vente på seg denne sommeren, tydeligvis! Det er litt surt å tenke på hvor bra sist sommer ble, men vi koser jo oss likevel masse innendørs og går noen fine turer. Den ene søsteren min ler litt av meg for hvor opphengt jeg er i været, og det slår meg hvor ofte jeg nevner kort om dette på bloggen. Haha, jeg begynner vel å bli voksen da?

Familien min dro i formiddag, etter å ha tilbrakt bursdagshelgen min med dem, og siden det har det vært merkverdig stille her hjemme. Veldig uvant etter at de har vært på besøk siden fredag! Det har vært noen hektiske og innholdsrike dager, det blir det alltid å være når jeg har familie og venner på besøk. Da finner vi på mest mulig på korest mulig tid, så det er ikke bare barna som har vært slitne etter disse dagene og sovnet omtrentlig på gulvteppet når vi har kommet hjem om kvelden, for å sire sånn.

Nå i dag tenkte jeg derfor å dele en liten recap i form av bilder fra min Snapchat og Instagramkonto den siste tiden! Ikke bare fra de siste dagene altså, men fra den siste tiden – det er unektelig en stund siden jeg har delt noen glimt fra Snap og Instastories 👻

Når jeg kikket på alle bildene før jeg valgte ut de jeg skulle publisere her i dag, innser jeg at er skikkelig sterotypisk blogger som tar hinsides mye bilder av mat.. Haha. Når det er sagt: Beyond meat burgeren (den ene av de to på bildene ovenfor) er desidert den beste veganske burgeren jeg har spist, og garantert grunnen til at jeg aldri kommer til å savne burger laget av kjøtt igjen. Ikke at jeg har gjort det så mye ellers hittil, da. Så fantastisk god! Anbefaler for øvrig å steke den lenger enn det står på pakningen. Fredrik elsket den, og det sier sitt når han spiser kjøtt og har en forkjærlighet for burgere. Nederst her la jeg forresten til snapkoden min hvis du vil følge meg på Snapchat! Instagramprofilen min kan du klikke HER for å følge.

Håper alle sammen har hatt en kjempefin helg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg