DENNE UKEN: SKOLESPØRSMÅL, FREDRIK, PERSONLIG ++

 – Fra Noah sitt selskap på lørdag –

AKKURAT NÅ

Ligger jeg i senga, skal egentlig jobbe litt med skolearbeid men ble sittende med bloggen og jobb rundt det – glemte tiden og plutselig er det nesten litt for sent å publisere nytt blogginnlegg. Men jeg kjører på med et likevel. Haha! Fredrik ser på noe greier, og barna sover søtt. Er merkverdig rolig og stille her nå, og jeg gleder meg til å legge meg så fort jeg er trøtt nok. Sovnet nemlig på sofaen i ettermiddag og er fremdeles litt i ørska.

UKENS MEST STILTE SPØRSMÅL

“Hvordan går det på skolen?” Ironisk nok da jeg har hatt høstferie, men like fullt utrolig koselig at dere spør om dette ♥ Planlegger et litt større blogginnlegg om skole og det neste året på skolefronten som jeg tenkte å publisere litt senere i år, muligens i november/desember. Jeg synes det går veldig greit, selv om jeg har like mange fag i år som i fjor har jeg færre ukestimer – men det føles ikke sånn i det hele tatt fordi det er så mye å gjøre uansett. Er minst like motivert som i fjor og tiden flyr, så jeg gjør mitt beste og jobber så godt jeg kan. Har satt meg mål om hvilke karakterer jeg ønsker når jeg er ferdig i år, og det klarte jeg i fjor så det klarer jeg nok i år også. Men det kommer ikke av seg selv, for å si det sånn. Haha!

UKENS MEST LESTE BLOGGINNLEGG

Uten tvil blogginnlegget som heter “en vanskelig nyhet å dele” – setter så stor pris på at dere liker de blogginnleggene som jeg kanskje synes er aller vanskeligst å skrive. Merker at jeg ikke er like personlig på bloggen som jeg var for noen år siden, men det å få koselige meldinger og fin respons generelt gjør det lettere å tørre å være nettopp mer personlig. Personlig altså, ikke privat. Viktig skille!

UKENS OPPTUR

Fredrik og jeg ryddet store deler av leiligheten vår før barna og jeg dro til Gjøvik på mandag, og mens vi hadde vært borte frem til fredagen hadde han jammen meg vasket alt som gjensto. Så nå er det så fint her hjemme og det gjør så mye med humøret! Føler meg så voldsomt voksen og gammel når jeg skriver dette, men virkelig altså. Har lovd Fredrik å skjerpe meg og være flink til å rydde da jeg er mer hjemme enn han, og dessverre også er mer rotete av meg enn han.. Vil jo virkelig ha det ryddig og fint rundt meg, men jeg er kaosmenneske og har ingen planer om å legge skjul på det. Vi har jo snakket om vaskehjelp i halvannet år nå, så skal se nærmere på det når jeg får tid!

CRAVINGS

Fruktsalat! Den mest undervurderte desserten noen gang, spør du meg. Frukt og bær er bedre enn godteri. Ferdig snakka.

UKENS NEDTUR

Har ikke fått blogget like mye som jeg skulle ønske og har, som vanlig, dårlig samvittighet for det – ellers har denne ukens nedtur vært at formen min har hanglet litt. Henger nok igjen etter at jeg var syk! Har altså ikke mye å klage over, ganske viktig å kunne ta seg selv i at man tross i-landsproblemer egentlig har svært lite å klage over.

UKENS INNKJØP

Ingen ordentlige innkjøp! Og det er jeg ganske glad for, prøver å trappe betraktelig ned på shoppingen av hensyn til miljø. Var uten tvil et ordentlig miljøsvin da jeg for noen år siden shoppet ukentlig, og da snakker vi shopping altså. Masse greier! Ingenting galt i å kjøpe seg noen nye klær i ny og ne, men begrense det og tenke på hvordan man kan bruke plaggene – samt kjøpe plagg som varer.

UKENS TANKE

“Hva i alle dager skulle jeg gjort uten Fredrik”

UKENS GLEDER SEG TIL

Gleder meg egentlig til å komme tilbake til hverdagen, som jeg er så glad i! Trening, middagene, tiden med barna og Fredrik på ettermiddagen og jobbingen med skolearbeidet. Er fint og flott med ferie, men når det er desidert flest hverdager er det så viktig at man trives i den – og det gjør jeg så til de grader. Blir hektisk nå frem mot jul, men gleder meg aller mest. Og er så oppriktig glad for at jeg føler det slik!

Ha en fantastisk avslutning på helgen! Håper dere har det fint.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg