EN SKIKKELIG GLADNYHET

God torsdag alle sammen! Først av alt tenkte jeg at jeg skulle forklare hvorfor jeg ikke har blogget tidligere i dag: Vi har nemlig vært på reisefot i absolutt hele dag og var ikke fremme i Gjøvik, hvor vi skal feire 17.mai, før klokken var nærmere syv på kvelden. Da gjensto det å spise kveldsmat, gjøre kveldsstell og legge barn og nå sitter jeg her og kunne endelig oppdatere dere litt. Jeg fatter ikke hvordan denne dagen har gått så raskt (for det gjorde IKKE turen hit til Gjøvik med to barn, haha!)

Tidligere denne uken fikk jeg en skikkelig gladnyhet som jeg tenkte jeg endelig skulle dele med dere. På onsdag var det nemlig mulig at jeg kunne bli trukket opp i skriftlig eksamen – deriblant også skriftlig eksamen i matematikk. Dere som har fulgt meg lenge husker kanskje at jeg har nevnt at matematikk er mitt desidert svakeste fag på skolen, og at en eksamen i det faget så og si garantert ville ført til at jeg ville vært helt nødt til å ta den opp igjen – i og med at studiene jeg ønsker å gå videre på etter videregående, har et rimelig høyt snitt. Men litt flaks skal man tydeligvis ha, for jeg… Ble ikke trukket opp i skriftlig eksamen! Jeg tror ikke dere aner hvor glad jeg ble for at jeg ikke ble trukket opp.. Vi snakker gledestårer og å sprette champagnen.

Å måtte ta opp eksamener er naturligvis ikke noe jeg er spesielt gira på å måtte gjøre før jeg kan gå videre på studiene mine, siden jeg tross alt “henger litt etter” med skolen i utgangspunktet – i og med at jeg fikk barna mine da mine jevnaldrende gjorde unna skolegangen jeg nå må ta igjen. Jeg kan fremdeles komme opp i muntlig eksamen tidlig i juni (like etter bursdagen min, faktisk) men der føler jeg meg trygg på at jeg kan hente meg inn og gjøre en skikkelig god jobb uansett hva jeg kommer opp i, så det er jeg ikke bekymret for i det hele tatt. Heldigvis!

Mye eksamens- og skolesnakk på bloggen for tiden, men dette var en stor glede for meg som jeg tenkte jeg måtte dele med dere. For dere som er smålei av å lese om skolesnakket mitt er det heldigvis sommerferie snart 😂 Nå skal jeg sitte oppe og vente på Fredrik som kommer med toget i natt, siden han sluttet på jobben sent og ikke kunne dra sammen med oss da vi dro tidligere i dag. Barna sover godt og jeg gleder meg veldig til Fredrik kommer, og om mulig enda mer til dagen vi har i vente sammen i morgen ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg