FREDRIK SVARER PÅ SPØRSMÅL: FØDSEL, BRUDD OG PAPPAROLLEN

Hei dere! Nå skal Fredrik ta over skrivingen her, jeg skulle bare fort fortelle dere at jeg tidligere i dag la ut på Instastories (@Mammasom16 på insta) at dere kunne sende inn spørsmål som Fredrik skulle svare på – og gjett om vi fikk inn! Så utrolig gode dere er, fikk både mange koselige meldinger + haugevis av spørsmål! Så her kommer altså svarene fra Fredrik – håper dere likte svarene ♥ Klikk også gjerne på “Liker-knappen” under dette blogginnlegget om du likte innlegget!

Hva er det beste med å være pappa?

– Det beste med å være pappa er all den kjærligheten som jeg får fra barna mine. Den er ubeskrivelig. Måten de viser at de setter pris på den jobben jeg gjør er bare så god. Jeg husker spesielt en episode når jeg skulle legge barna for natta og sitter ved sengekanten til Leo. Har akkurat sunget nattasang så sier han “stolt av deg pappa” hjerte mitt brista haha.

 

Hvordan har Jessica og du det? Siden det har vært et par brudd siden dere ble sammen osv.

– Akkurat nå så har jeg og Jessica det veldig bra sammen, selv om vi har hatt et par brudd så tror jeg de har gjort oss sterkere. under den tiden når vi ikke var sammen så fikk vi begge kjenne på hvordan det var å ikke bo sammen, være sammen eller elske hverandre og det er kanskje den tøffeste og mest psykisk krevende tiden jeg noen gang har hatt. Men man lærer av alt og jeg tror at vi også trengte den lille nedturen for å kunne forstå begge to at vi er begge forelsket i hverandre.

 

Hvordan går det med deg?

– Takk som spørr haha. det går egt veldig bra. Kjenner at jeg er litt sliten og formen er ikke helt på topp, men ellers så går det veldig bra.

 

Hvordan er livet som småbarnspappa?

– Livet som småbarnspappa er veeldig krevende og til tider meget stressende. Men 100 % verdt det. Jeg elsker livet som pappa og lærer noe hver dag. Det er utrolig morsomt å se guttene vokse sammen og utvikler seg sammen.

 

Hva liker du best med Jessica?

– haha hvor skal jeg starte tro. Det aller beste med Jessica er måten hun opptrer som en rollefigur foran barna våre. Hvordan hun hver eneste dag står opp, tar seg av guttene, lager mat, står for økonomien, holder leiligheten ved like og nailer skolen så til de grader. Så er hun også veldig pen da.

 

Hva gjør Jessica og du når dere er alene?

– vi lager mat SAMMEN, setter oss ned sammen i senga/sofaen og ser på serie eller film. Mest serie for film er noe vi ikke blir enige om før maten er blitt kald.

 

Når ble dere kjærester for første gang?

– vi ble kjærester i 2013. Høsten 2013. 23 september helt konkret.

 

Ønsker du deg et barn til?

– Ja, haha jeg kjenner et lite savn når jeg møter på mødre og fedre med en baby som kun er noen uker gammel. Eller når jeg ser gjennom gamle bilder som Jessica har på pcen fra når guttene var små.

 

Hvis ja: Ønsker du at barnet skal være jente eller gutt?

– Hmm det er egetlig veldig det samme.

 

Synes du det er synd at dere bare kan få ett barn til?

– Nei det gjør jeg ikke. 3 barn holder mer enn nok for min del.

 

Skulle du ønske at Jessica fødte naturlig sånn at du kunne oppleve en naturlig fødsel?

– Før fødselen til Leo så skulle jeg ønske det litt ja. Men etter det Jessica måtte gå gjennom og se hvor mye vondt og angst hun hadde for fødsel så er jeg veldig glad for at det ble som det ble.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg