JEG ER SÅ GLAD ALT LØSTE SEG!

For bare et år siden så det ut til at fremtiden slik jeg så den for meg var totalforandret, og at forholdet til den som betyr aller mest for meg var over for godt.

Det så ut til at det var en stor, fatal endring som skulle skje i livet mitt. Jeg skulle bli alenemor. Det jeg hadde blitt fortalt hele tiden at garantert kom til å skje meg, det skulle plutselig skje. På ekte.

Etterhvert, etter mange måneder – så det ut til at ting skulle løse seg. Sakte men sikkert. Det var opp og ned, men vi fant omsider ut at vi var alt for glade i hverandre. Det var på ingen måte slik at vi våknet opp en dag og plutselig innså det, men det skjedde gradvis. Vi skjønte at det var ikke rett å gå fra hverandre likevel. Det var faktisk ikke i nærheten av rett lenger for noen av oss.

Det tok tid før vi begge forsto hvorfor det ikke føltes riktig. Men da vi først forsto, tror jeg det gikk opp for oss begge hvor avhengig vi var (er) av hverandre og hvor mye glede vi hadde i hverandre og guttene våre – sammen som en familie. Klart er det ingen dans på roser og det har det aldri vært, men det betyr ikke at det ikke er verdt å kjempe for.

Vi ventet en stund med å si noe til noen for at vi skulle få denne tiden til å løse opp absolutt alt og for å bli fullstendig sikre på at å satse på en fremtid sammen var så nært 100% riktig som det kunne bli.

Fredrik og Noah i dåpen hans i 2017

Selvfølgelig kan forholdet vårt ta slutt igjen en gang. Det er ikke akkurat til å stikke under en stol. Ting kan alltid skje uforutsett, det er en del av livet. Men jeg kommer ikke til å sitte å tenke “hva hvis” eller “hva om” resten av livet og fremtiden. Jeg vil ikke tenke slik, eller leve slik – for den saks skyld. Skal jeg alltid bekymre meg og være urolig for at det kan bli slutt – istedenfor å faktisk nyte at det ikke er det? Det som har skjedd har skjedd, og man kan aldri endre fortiden. Heldigvis trenger ikke det samme gjelde for fremtiden. ❤️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg