#MAMMASOM21

Hei dere. I dag er jeg 21 år, så det har blitt feiret stort i dag! Jeg fikk DEN herlige bursdagsfrokosten av min kjære Fredrik i dag tidlig – med både kake, croiassanter, fruktfat, sjokolade, og cola. Ja, Gudene vet hva jeg ikke fikk, for å si det sånn. Sammen med gave, et nydelig sølvsmykke jeg har ønsket meg, og et veldig koselig kort 💌 Dessuten fikk jeg litt kosetid med Leo og Noah før jeg leverte de i barnehagen, og både Noah og Leo hjalp meg iherdig med å få ned den store frokosten. De spiser jo snart mer enn meg, så.

Nå er jeg altså myndig i alle land, og nå som jeg har fylt 21 år vil det også være lovlig for meg å drikke alkohol i USA. Tenk at det ikke har vært mulig for meg før nå i dag, enda jeg har hatt barn i godt over 4 år! Jeg forstår selvfølgelig grunnen til at loven er såpass streng, så det er ikke det jeg sier – det er bare litt sprøtt og rart for meg å tenke på. Kanskje litt som da jeg var 17 og ikke fikk lov til å kjøpe smertestillende til meg selv på Statoil, mens jeg hadde sønnen min i vognen. Haha!

Jeg vet jeg tidligere har snakket om at jeg synes det har vært både rart og nesten litt vanskelig å bli eldre, men i dag føles det helt greit. Jeg har fortsatt “hele livet foran meg”, og bare det at jeg har opplevd så mye allerede i en alder av 21 år, og fått to nydelige barn og en flott kjæreste – er mer enn jeg noen gang kunne ønsket meg.

Familien min kom hit på besøk til oss i dag, så vi har feiret meg ved å spise bursdagsmiddag ute på favorittrestauranten min her i Larvik, spist nydelig hjemmelaget kake, og så har jeg fått mange fine gaver. Barna har også storkost seg, og jeg kan trygt si at vi har hatt en fantastisk feiring i dag!

Tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner ♥ Det betyr veldig mye!

9 kommentarer

Siste innlegg