PAPPATID

God lørdagskveld alle sammen! Håper for Guds skyld dere har hatt en mer innholdsrik dag enn meg 😂 Da jeg våknet i dag tidlig  var det SÅ godt å vite at det var lørdag – jeg hadde lørdagsfølelse hele gårsdagen, uten at jeg helt kan fortelle akkurat hvorfor – antakeligvis fordi jeg sluttet tidligere på skolen og fikk gjort mye i løpet av dagen. Uansett! Barna og jeg spiste lunsj sammen tidligere i dag, ellers har stort sett pappaen deres hatt mye tid med dem både i går og i dag. Jeg sitter fremdeles med skolearbeid som må leveres i morgen og har tidenes prestasjonsangst når det kommer til alle innleveringer og det som er, siden jeg nå vet at det er andre termin på skolen – og at det er de karakterene jeg får nå som gjelder. Jeg har jo som nevnt tidligere to avsluttende fag i år, så jeg er rett og slett ordentlig redd for å ikke prestere godt nok. Samtidig, vet jeg innerst inne at jeg kan få det til. Jeg må nok bare slutte å overtenke og heller ha fokus på det jeg gjør og at jeg gjør så godt jeg kan. Jeg har sett så mange ganger at det holder i massevis!

Barna har i hvert fall hatt en både fin og innholdsrik helg, og det er det viktigste for meg! Jeg kan alltid ta igjen de helgene som ikke har vært fullt så innholdsrike for min del, meg er det tross alt ikke så farlig med. Det har bare vært viktig for meg at barna ikke skal måtte “lide” for at jeg må sitte foran pcen dagen lang og jobbe med skole. Og så må jeg bare si at jeg er utrolig glad for at jeg har muligheten til å jobbe med skolen når jeg trenger det, og for at jeg har et stort nettverk rundt meg. Etter å ha gått på skolen nå i omkring 6 måneder, forstår jeg at det er vanskelig for mødre og da spesielt alenemødre å komme seg tilbake på skolebenken. Ikke nødvendigvis fordi de ikke ønsker seg tilbake, men fordi det er så mye som må på plass og som må stemme. Spesielt om man da ikke har noe særlig nettverk rundt seg! Det ville vært lett for meg å sitte på min høye hest og si at “siden jeg klarer, klarer alle” men det ville vært å lyve.

Jeg håper alle sammen har hatt en god helg, jeg kan nesten ikke tro at januar snart er over allerede. Andre måneden inne i år 2019 og jeg er fremdeles ikke vant til tanken på at 2019 i det hele tatt er i gang. Jeg er også så glad på barnas vegne som har hatt en så god helg – med litt mammatid, men aller mest pappatid. Barn trenger begge foreldrene sine, og det rører meg å se hvilket forhold de har til sin pappa.

7 kommentarer

Siste innlegg