TOM FOR ORD

Hei alle sammen.

I dag er jeg meget redusert etter at både barn og samboer har vært syk deler av helgen og forrige uke (samboer i helgen og barna forrige uke), samt at det blir lite søvn for tiden og mye å gjøre. Men! Jeg måtte likevel innom bloggen for å takke dere så mye for responsen på mitt forrige blogginnlegg. Du kan lese det ved å klikke HER! Jeg trodde det ville bli krig i kommentarfeltet, men der tok jeg sannelig feil. I tillegg har jeg snakket med mange (!) på både Snapchat og Instagram som ønsket å takke meg for åpenheten, som konkluderer med at de vil legge bort tanken om å operere selv. De fine kommentarene jeg har fått, og ikke minst meldingene. Har egentlig aldri fått så mange meldinger før tror jeg, så blir litt tom for ord og selvfølgelig veldig takknemlig. Når jeg først har en stemme gjennom bloggen så ønsker jeg selvsagt å bruke den riktig.

Jeg er, ironisk nok når jeg driver en offentlig blogg, egentlig en ganske privat person. Jeg deler gjerne glimt fra hverdagen, oppskrifter, og tanker, men privatliv holder jeg alltid utenfor bloggen. Derfor er det ganske vanskelig å åpne seg på den måten jeg valgte å gjøre, men samtidig føler jeg at jeg gjorde det riktige ved å dele om det kan hjelpe andre der ute♥

Nå står norsk fagartikkel på planen, samt litt julegaveshopping på nett, før jeg skal legge meg tidlig og være klar for ny dag i morgen. Håper dere har det fint! Gleder meg til å skrive mer til dere i morgen.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg