UKENS SPØRSMÅL: BILDEREDIGERING, POPULARITET OG REKLAME

God mandagskveld ♥ Sist gang jeg skrev en oppdatering fra hva jeg drev med var jeg jo faktisk på vei til Gjøvik, i går relativt tidlig på dagen kom jeg altså hjem fra Gjøvik! Jeg har egentlig en del å finne på denne uken, før jeg starter på skolen igjen om nøyaktig en uke – så jeg ville dra hjem på søndagen (igår) slik at jeg ikke blir hengende etter med ærend og den slags. Jeg er den som alltid utsetter til siste liten og det er aldri lurt, så nå har jeg tydeligvis (forhåpentligvis?) lært av det, og dro dermed hjem tidligere. Haha! Var utrolig godt å se Leo og Noah igjen, har selvsagt savnet dem masse. Som dere antakeligvis har fått med dere i overskriften, skal jeg i dag svare på leserspørsmål som har kommet inn de siste to ukene etter sist runde jeg hadde her på bloggen. Håper dere liker svarene, og ønsker dere en riktig fin kveld videre!

Er det noen bloggsamarbeid du har angret på i etterkant? Reklame for noe eller noen, i så fall hva? – Nei, det tror jeg faktisk ikke. Føler meg veldig sikker på at jeg kan stå for alt jeg har reklamert for siden jeg begynte å ha sponsede blogginnlegg her på bloggen. Det er jo fordelen med å ikke si ja til alle forespørsler som dukker opp. Jeg forstår at det kan være fristende for andre bloggere, men jeg er rett og slett veldig glad for at jeg ikke har det synet på penger som gjør at jeg er villig til å la alt annet vike for å få mest mulig. Som feks sunn fornuft.

Hva er det fineste jentenavnet du vet om til fremtidig barn? – Jeg har sett at flere andre mammabloggere/instamødre som har fått dette spørsmålet i typ spørsmålsrunder, ikke har ønsket å svare på det fordi de ikke vil at noen andre skal “stjele” navnet om de sier det. Dette synes jeg er utrolig rart, er jeg alene om det? Ingen har førsterett på noen navn. OM jeg noen gang får barn igjen og får en jente (jeg ønsker meg faktisk i så fall en gutt) og jeg fikk bestemme helt selv, så ville jeg kanskje gått for Alma. Andre fine jentenavn etter mitt syn er Astrid og Ada.

Hva var det som gjorde at Fredrik og du ga forholdet en ny sjanse? Hadde du jobbet like mye med forholdet om det ikke hadde vært noen barn inne i bildet? – Vi ønsket å prøve på nytt fordi vi er glade i hverandre og har to nydelige barn sammen. Det andre du spør om er vanskelig å svare på, men trolig ikke. Vi er ikke sammen utelukkende for barna, men de er jo noe som betyr mye for oss begge to, og som på mange måter knytter oss sammen.

Hvordan har barna dine det om dagen? – Veldig fint. Takk som spør! De har akkurat begynt i barnehagen igjen etter ferien og stortrives med det.

Hvordan vil du si at du er som kjæreste? – Alt for snill😂

Hvordan vil du si at du er som mamma? – Streng, men veldig omsorgsfull.

Hvor kjøper du mest klær til barna dine? – Der hvor jeg finner noe fint, egentlig. Jeg er veldig glad i merkene Hust&Claire, Reflex, og Fixoni. Og Memini! Men jeg er skikkelig kresen på barneklær og kunne egentlig tenkt meg å lage noe selv, som jeg har nevnt kort tidligere.

Hvilken skole går du på? Og kom du inn i år? – Thor Heyerdahl VGS i Larvik. Ja, jeg kom selvsagt inn i år også ☺️

Ny leser her! Var det vondt å føde? – Jeg hadde keisersnitt, noe jeg har skrevet mer om HER, og ja: det var uten tvil smertefullt i etterkant! Vondere andre gangen enn første..

Hvordan har du så ren hud? Redigerer du det? – Grunnen til at jeg ikke har svart på dette tidligere, er fordi jeg har vært litt redd for å tråkke noen på tærne. Jeg redigerer aldri huden min spesifikt, men jeg legger jo på filter på alle bildene mine – ikke at det ville fått huden min til å se plettfri ut dersom den ikke var det i det hele tatt, da. Jeg har stort sett alltid ren hud, det er selvfølgelig perioder hvor huden min definitivt kunne vært finere, men jeg har aldri mye urenheter eller lignende. Jeg har aldri brukt noen spesielle hudprodukter og bruker jo hudsminke stort sett hver dag, så det er jo litt rart at huden min ikke er verre – når jeg tenker over det. Jeg har vel sikkert bare hatt flaks?

Hva tenker du om at det er så mange der ute som prøver å få barn og ikke får til, men at du blir gravid selv på prevensjon? – Jeg tenker at jeg synes det er forferdelig urettferdig. Spesielt da jeg var gravid andre gangen tenkte jeg mye på dette, leste om de som prøver å bli gravide, og ble rett og slett veldig påvirket og berørt av alle historiene som finnes der ute. Så mange får negative graviditetstester gang på gang, mens jeg fra tidlig alder fikk dem uten å i det hele tatt prøve. Faktisk når jeg forsøkte det motsatte. Jeg kan ikke forestille meg hvor vondt det må være. Det er vondt og urettferdig, og livet kan ofte dessverre være helt utrolig vondt og urettferdig.

Når har barna dine bursdag, og når har du? – Jeg har bursdag tidlig i juni, Noah i oktober, og Leo i mars.

Hvor høy er du? – Jeg er 160 cm.

Har du fillers i ansiktet/leppene dine? – Har svart på dette en del ganger tidligere, men jeg har ikke det nei.

Hvorfor tror du bloggen din ble populær i utgangspunktet? Er interessert i å høre hva du selv tenker om det. – For å være ærlig trodde jeg markedet var litt mettet for mammabloggere på det tidspunktet jeg laget meg blogg. Jeg tror bloggen min ble populær fordi jeg var flink til å skrive og hadde en interessant historie da jeg var 16. Det fenget en del mennesker, og så ballet det på seg. Litt flaks har man kanskje alltids når man lykkes med ting som å skrive blogg, men jeg har definitivt jobbet mye med bloggen for at den skulle være og holde seg bra. Liker ikke å referere til meg selv som interessant, for jeg føler meg ikke som noe utenom det vanlige – men det er jo noe utenom det vanlige å få barn tidlig. Jeg tror også det for mange kan ha vært betryggende å se at helt vanlige, jordnære jenter også kan bli gravid i tenårene og takle det helt fint – og at det var med på å gjøre den populær. Men hvem vet, egentlig..

2 kommentarer
    1. Så gøy du vurderer å begynne å lage klær til barna dine selv! Jeg begynte litt tilfeldig å sy litt klær til gutten min (som nå er 2 år og 8mnd) for et år siden, og det er kjempegøy! Og klærne blir så utrolig komfortable og fine for barna, han går stort sett i noe hjemmesydd nesten hver dag nå. Anbefaler å prøve 😀 Jeg har hatt to ulike venninner innom på «sykurs» og lært de å sy en enkel barnebukse/shorts, og i morgen skal jeg lære ei til 🙂 Finn noen du kjenner som sten og spør de om å lære deg! Om ikke du kjenner noen så får du ta turen til Nykirke, så skal jeg lære deg;D

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg