DET BLIR ALDRI DET SAMME!

Hei dere!

I dag kom ei venninne av meg med toget for å tilbringe noen dager med oss her i Larvik! Vi har hatt det kjempekoselig hittil, og var i stad ute for å spise deilig lunsj sammen med Leo og Fredrik. Leo sov for det meste, og vi fikk tid til å gå en liten runde i byen og nyte det helt fantastiske været som vi har hatt i dag!

Det er så rart å se Leo sammen med venninnene mine som jeg knapt har sett siden før jeg ble gravid, men det er veldig koselig også. Det er så morsomt å se hvor forskjellige liv vi lever! Jeg kjenner at det er en helt rar tanke å kun ha meg selv å tenke på, for det er jo ikke vand til nå. Men samtidig er det ikke lenge siden jeg levde slik selv. En ting er hvert fall helt sikkert, det blir nok aldri det samme; Men det betyr ikke at det livet jeg lever nå ikke er bedre enn det jeg levde før.

Jeg tror hun blir her til fredag, så drar vi sammen ned til Gjøvik hvor jeg skal være i helgen hos familien. Det ser både Leo og jeg virkelig frem til!

Nå har lillegutt sovnet igjen, og vi skal straks i gang med å lage pizza til noen venner kommer over senere i kveld! God lillelørdag!

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg