KOSEDAG!

Hei alle sammen! Nå kom vi frem til Gjøvik for en liten halvtime siden, og familien min har vært såå glade for å se Leo igjen.

Fredrik er hjemme i helgen, han er også ganske syk, så det var kanskje like greit at han fikk en liten pause til å komme seg tilbake. Leo hadde feber i natt og våknet klokken 3, 4 og 5, så det har vært en krevende natt, men mest vondt for min og Fredrik sin del selvsagt. Utrolig nok er han helt fin nå, han har bare feber på natten og litt på morgenen, ellers ler han og er egentlig i veldig god form. Tenker vi burde ta det litt rolig så han i hvert fall ikke blir verre de neste dagene! Hadde selvfølgelig aldri tatt turen til Gjøvik om Leo var like dårlig før vi skulle dra.

Turen hit med tog til Oslo og bil til Gjøvik gikk faktisk veldig bra, og det er jo ingenting som er bedre enn det! Vi spiste ute med mamma, venninnen til mamma og søsteren min før vi dro videre til Gjøvik. Det var helt supert, og Leo har kost seg så innmari mye!





Håper dere har en super fredag og en god start på helgen! Kanskje noen av dere så meg dritstressa i Oslo? Haha, håper ikke det!

God helg <3

11 kommentarer
    1. aw, ☺️💙 fine folk og fine bilda, btw kan du værsåsnill skriv ned kor du kjøpt klærne og skoan du har på dæ? ☺️

    2. Jeg leser ikke blogger til vanlig, men når jeg først gjør det stikker jeg alltid innom din. Stå på, jeg digger deg og dine meninger 🙂

    3. Huff. Ser tydelig på øynene til Leo at han ikke var i form. Stakkars lille som blir dratt med på tog,restaurant og lang biltur.
      Syke barn har det best hjemme i ro og fred.

    4. Anonym: Vet godt at var i helt fin form 😀 skriver jo til og med at jeg aldri ville dratt om jeg merket han var dårlig?

      Han lo masse, ga tydelig tegn til at han koste seg og hadde det helt fint. Han hadde ingen feber eller andre ting som ga en tydelig pekepinn på at vi ikke skulle dra. Det eneste som var, var at han nøys litt av og til. Ikke at det så ut til å plage han litt en gang.

      Slutt å prøv å ta meg på ting, vær så snill. Det skinner så gjennom at det er akkurat det du prøver på når du, en ukjent person som aldri har møtt Leo, prøver å fortelle meg at han et alt for syk, til tross for at jeg skriver at han var i fin form, og til tross for at jeg nå bekrefter det nok en gang personlig rettet til deg.

      Du kan fullt og helt stole på at jeg gjør akkurat det man skal gjøre som mamma 🙂 Jeg er kjempeflink!

      Ha en god dag, og husk at du gjerne må kommentere konstruktiv kritikk og andre ting, men påstander som ikke har rot i virkeligheten og som du skriver kun for å sette meg i et dårlig lys, det er ikke greit altså.

    5. Du er en super mamma, og det er d viktig at du annerkjenner, slik du gjør over!! Det vil alltid være anonyme som er ute etter å ta deg som mamma.
      Stå på og ha en fin helg:-))))

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg