ENDELIG EN OPPDATERING!




Hei dere!

Denne dagen har flydd avgårde og plutselig er det kveld igjen. Jeg gleder meg virkelig stort til å gå inn i min 20ende svangerskapsuke i morgen, for da er jeg 19 uker på vei! Tenk det!

Fredrik sto opp med Leo i dag tidlig, slik at jeg fikk sovet litt ekstra. Det satte jeg så ekstremt stor pris på! De hadde kost seg masse innen jeg sto opp, lekt med bilene til Leo og spist frokost sammen! Fredrik dro noen timer senere bort til noen venner for å se en fotballkamp, og i mellomtiden var Leo og jeg ute en tur! Det var veldig godt og varmt i solen, så vi gikk en tur til byen og kjøpte oss en iskrem før vi gikk turen videre.

Fredrik kom omsider hjem, og hele familien samlet igjen endte vi opp med boller som søndagskos! Leo fikk smake og synes det var såå godt, han storkoste seg virkelig med bollebiten sin! ♥ 

Nå har Fredrik og jeg akkurat spist en ganske sen middag, og skal ha skrekkfilm-maraton resten av kvelden. Det blir koselig! Apropos det… Vet dere hva jeg hadde gjort i natt? Fredrik våknet av at jeg hadde satt meg opp i sengen midt på natten og sett han i øynene mens jeg hadde sagt “Hun prøver å ta sjelen min!” Haha, sett litt mange skrekkfilmer i det siste kanskje. Husker for øvrig ingenting av det, men forståelig nok hadde Fredrik blitt ganske skremt!

I morgen skal de siste forberedelsene til 17.mai bli unnagjort, og vi har planlagt en koselig tur ute i det forhåpentligvis fine været. God klem!

10 kommentarer
    1. Hahaha det er så kleint å høre sånt dagen etter!
      Her om dagen (her om natten??) hadde jeg satt meg opp og sagt høyt “SHIT!!! Det er to digre edderkopper på veggen!!!!” Og min kjære samboer er GANSKE redd for edderkopper! Jeg så det helt tydelig, men det var jo heldigvis ingenting der, haha! Uff :p

    2. Unskyld meg m ☝️ Men det er overhode ikke noe farlig eller dumt !! Sønnen min er 9 mnd og har smakt en liten bit med bolle og is !! Visste du faktisk at man gir sukkervann til babya som har treg mage !?!?!
      Her en natt hadde jeg reist meg opp og sagt ” Hvor er gutten vår ” 🙈 Mannen min bråvåkna og skvatt noe helt forferdelig :p.
      Stå på Jessica ❤️
      Hilsen Tone

    3. kos deg masse på nasjonaldagen med den lille familien din❤️ Skal du ha bunad? Om den passer selvfølgelig 🙂

    4. Nå fikk jeg så lyst på boller jeg og 🙂 Så koselige bilder! Igjen: Kos dere masse i morgen! Det blir nok en uforglemmelig dag for fine Leo<3

    5. Hilde: Hei Hilde 🙂 Så hyggelig, du må storkose deg med din familie/venner du også!

      Jeg skal faktisk ha bunad! Får låne søsteren min sin, så gleder meg veldig 🙂

    6. Hvordan sover Leo om natten? Sover han natten igjennom, eller våkner han for melk? Når tenker du å slutte med melken til han? 🙂

    7. Anonym: Ettersom jeg så bollen tenkte jeg det var naturlig å spørre, og at det sikkert også var en aktuell problemstilling for flere som leser bloggen. Selv har jeg ikke barn og har derfor ikke gjort meg opp noen mening om det, så takk for informasjon!

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg