hits

JEG ER SÅ STOLT!

16.02.2017 - 23:11 5 kommentarer

Jeg føler at de to siste årene i livet mitt har gått så fort, og alt har skjedd så fort. Samtidig føles det ut som at livet mitt alltid har vært slik det er nå, men det er jo ikke mer enn to år siden jeg fortsatt bodde alene med Fredrik. Til tross for at jeg hadde en stor gravidmage, så var det jo bare oss to da. Stille i leiligheten vi bodde i, og ingen av babyklærne hadde vært i bruk enda. Bare siden graviditeten med Leo har jeg forandret meg mye, og det er rart å se tilbake. Å tenke tilbake på hvordan jeg tenkte, hvordan jeg reflekterte, og hvordan jeg taklet det som møtte meg. 

Når jeg tenker tilbake kan jeg kjenne meg flau, glad, trist, sint og lei. Noen ganger alt sammen samtidig også. Men jeg er likevel stolt. Over hvordan jeg taklet det å bli mamma, og hvordan jeg har håndtert en situasjon jeg aldri i verden trodde jeg skulle befinne meg i.

Hvordan jeg har taklet å bli undervurdert. Hvordan jeg har taklet folks mange meninger. Hvordan jeg har taklet å få livet snudd på hodet, og hvordan jeg motbeviste alle de som mente at jeg aldri i verden kom til å klare å ta vare på et barn. For jeg vet at mange trodde det slik jeg var før jeg fikk barn.

Aldri har jeg tenkt at jeg ikke kom til å klare det, men det vet jeg at mange andre har tenkt.

Å være mamma, uansett alder, er ingen enkel oppgave og det har vært tøft underveis. Det skal jeg aldri legge skjul på. Av og til skulle jeg ønske jeg kunne spole tiden tilbake bare for å fortelle den jenta som var 16 år og uviten om alt som ventet og i fullstendig sjokk - at alt kom til å gå bra.

For verden raste aldri sammen, selv om det kanskje føltes litt sånn ut akkurat da. Og jeg ødela aldri fremtiden min. Men jeg fikk en ny fremtid, og jeg gleder meg til å oppleve den.

5 kommentarer

Trine Lise

17.02.2017 kl.08:35

Du har all grunn til å være stolt! Du er en fantastisk mor og jente! :-)

17.02.2017 kl.14:53

du skyrter altfor mye av å gå rundt og være ung tenåringsmor

det er ikke greit

tenk på de som ikke får lov å være tenåringsmor de finnes faktisk sånne som det

det har du ikke tenkt på faktisk, det bør du gjøre

eg er søren meg en av mange jenter som ikke får lov å få barn som ungdom

du oppforder unge jenter som skal heller fokusere på å være gode ungdommer

og heller legge barnplan vekke en god del år

eg kjenner eg blir iritert av deg at du ikke fårstår at ungdommer skal ikke ha barn og at det er ikke noe men

Freshsister

17.02.2017 kl.16:56

Sikkert ikke lett! Lykke til med alt<3

Gunvor

17.02.2017 kl.20:41

Kjenner jeg er stolt over deg jeg også, du er så god, og en kjempeflink mamma! <3

ane

19.02.2017 kl.10:48

så herlige bilder :)

Skriv en ny kommentar