VERDENS BESTE FØLELSE

For en koselig tur jeg har hatt ute med barna i dag!

Dagen vår startet rundt halv åtte. Da var minstesjefen i huset lys våken, så da var det bare å komme seg opp! Fredrik og Leo var allerede på vei ut døren da vi to sto opp. Noah er faktisk veldig rolig om morgenen, og det setter jeg uendelig stor pris på slik at jeg kan våkne skikkelig mens jeg sitter halvveis borte-vekk i sofaen når han sitter og koser seg i vippestolen sin for en liten stund. Vi er ute og går hver dag, og i dag var intet unntak. I dag tok vi for øvrig turen etter at vi hadde hentet storebror Leo i barnehagen. Det er så gøy å se hvor glad de er for å se hverandre, etter endt dag i barnehagen for Leo sin del!

Det er virkelig verdens beste følelse å se at barna har det så koselig i hverandres selskap, og ikke minst å se at de har det så bra. Som mamma finnes det ingen bedre bekreftelse! Jeg kan ha verdens verste dag, men når jeg ser hvor glade de er i meg og hvor lykkelige de er – så går det fort over, for å si det sånn. 

Enda Noah ikke er helt i form, så har han vært tidenes gledesspreder i hele dag akkurat som at han skulle vært helt frisk. Han våknet intet mindre enn 6 ganger i natt, så vi er forberedte på at han våkner litt de neste nettene også. Jeg vil bare gjøre det jeg kan for at han skal ha det best mulig, og det samme vil Fredrik ♥ Angående det med at barna kan våkne på natterstid, så våkner jeg omtrent bare de puster litt tungt. Av den minste lyd! Fredrik derimot.. Haha, han våkner ikke før jeg vekker han og forteller at Leo/Noah er våken. Han gjør ikke like mye som meg på natten fordi han skal opp på jobb og jeg vil at han skal være opplagt til det, men han pleier å hjelpe til uansett.

Uansett – Høsten er så fin og det har vi nok en gang fått bekreftet i dag. Jeg gleder meg til morgendagen og hva resten av uken har å by på!

Klem

7 kommentarer

Siste innlegg