ETT BARN ER SOM BARNEFRI

Hei alle sammen! I dag etter skolen hadde jeg kun minstemann her hjemme, og jeg merker det hver gang et av barna er borte: Å ha ett barn er jo faktisk nesten det samme som å ha barnefri! Haha! Det er jo noen som mener at “et barn er som ett, og to er som ti” men personlig har jeg aldri opplevd det slik – jeg synes to barn føles mer som.. to? Ikke som ti, i hvert fall! Det er jo faktisk dobbelt så mye som å ha en, så forskjellen merkes når det bare er en som er hjemme med meg.

Min eldste sønn var nemlig på besøk hos farmoren sin i dag, som han, i likhet med de aller fleste barn vil jeg tro, synes er veldig stas og gøy! Derfor har Noah og jeg fått en del tid sammen etter jeg hadde vært på skolen og han var hjemme fra barnehagen. Vi har gjort mye av det han liker aller best i dag, og bare hatt en veldig koselig og rolig tirsdag! Noe av det koseligste jeg vet er å se Disney-filmer med barna som jeg selv har sett på hele barndommen min. Da merker jeg at jeg raskt blir litt (les: veldig) sentimental.

Det var uansett veldig godt å få hjem eldstemann, og vi snakket masse om dagen hans før han la seg like etter lillebror tidligere i kveld.

Nå er begge guttene mine i seng og jeg er rimelig trøtt her jeg sitter – men jeg er nødt til å sette meg med litt skolearbeid og jobb før jeg kan legge meg om forhåpentligvis noen timer. Når jeg nå sitter på kveldene med både jobb og lekser, kan jeg tenke litt på at jeg synes det er morsomt at det før var så mange som mente at jeg aldri ville komme til å ta meg en utdannelse på grunn av at jeg fikk barna mine, når jeg på min side føler at de er den største og viktigste motivasjonen jeg har. ❤️

19 kommentarer
  1. Det nederste bildet var veldig fint! Godt å se deg på et bilde som ikke er så oppstilt og stramt, men mer ekte 🙂

  2. slettet du innlegget om forelskelse for st de fleste saa at det var fredrik?og hvorfor kommer det ikke ut igjen?

  3. Heidi: Hei! Nei, absolutt ikke derfor. Dette skrev jeg i forrige blogginnlegg om hvorfor det ble slettet: Angående blogginnlegget jeg publiserte i går kveld som hadde tittelen “Forelsket” med et koselig bilde som jeg tok med noen jeg er veldig glad i, og som ble slettet et par timer – så var det egentlig en relativt lang tekst i blogginnlegget også, men den ble sporløst forsvunnet da jeg publiserte blogginnlegget og kun overskriften sto igjen. Det la jeg ikke merke til før det hadde ligget ute i et par timer, faktisk. Og når jeg begynte å skrive teksten på nytt, kom jeg på at det var mye jeg ville skrive annerledes. Jeg gruer meg litt til å dele det, men det kommer ut på nytt om en liten stund. Og denne gangen skal det forbli publisert altså!

   Det kommer ut igjen, men er ikke klart på null komma niks 🙂 Håper på forståelse for dette!

  4. Lykke til med både jobb og skole. Jeg har ikke barn. Men vet selv at det er vanskelig og bare sjonglere skole og privatlivet noen ganger. Men man finer alltid en balanse til slutt.
   Hva studerer du?

  5. Josefine Fevang: Jeg går første året på videregående med kun studiekompetansefagene. Altså norsk, matte, naturfag og engelsk. 23 timer i uken 🙂 Takk for det, Josefine!

  6. Håper du prioriterer lekser over jobb. Du er fortsatt bare på andre(?) uken av utdannelsen, og det vil bli tøffere etterhvert, selv om du har færre fag enn de fleste.
   Er forresten enig med anonym over at du virker ganske anstrengt på bilder. Slapp av! Eventuelt post bilder av natur eller noe i stedet for oppstilte bilder i magetopp hvor du virker ukomfortabel. Det er fint å se deg på bilder hvor det ikke ser ut som om du konsentrerer deg maks for å ta deg ut bra foran en fotograf.

  7. Anonym: Hei! Jeg klarer fint å prioritere begge to, og trenger ikke velge 🙂 Jeg er klar over at det vil bli tøffere perioder også, men jeg vet at jeg kommer til å klare det helt fint.

   Jeg synes det er synd å høre at jeg blir opplevd som anstrengt. Jeg smiler og vil jo selvfølgelig ta meg godt ut på bilder, men jeg føler ikke at det preger bildene mine på en negativ måte. Om du mener dette, skal jeg selvfølgelig ta det til meg 🙂

  8. takk for svar:)har ikke faatt med meg at du har skrevet om det. Ha en fin kveld og saa koselig at dere er paa tur tilbake til hverandre

  9. Selvfølgelig er Fredrik sammen med Jessica igjen. Hun er jo ferdig operert og da er det jo som å være sammen med npe nytt og spennende ighen så han vil nok prøve å få dette til å fungere igjen 🙂

  10. Første gangen jeg kommentere bloggen din… men må virkelig si at selv om du er mor til to og singel – må du kle deg så horete på bildene?

  11. Anonym: Hei anonym! Det er absolutt ikke første gangen du kommenterer på bloggen min, nei. Det ser jeg jo med en gang ip-adressen din dukker opp.

   Jeg kan ikke helt se at noen spurte deg hva du synes om antrekket mitt? Rimelig flau kommentar fra din side, spesielt når jeg har på meg en kort genser og høytlivsshorts – et helt normalt antrekk for noen på min alder. Men du pleier kanskje å være den personen som tror at din mening er viktigst i andre settinger også?

   God klem

  Legg igjen en kommentar

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg