ET STORT ANSVAR!

God kveld, alle sammen! Her ligger jeg på sofaen etter en noe roligere dag enn vanlig – men igjen, hva er en rolig dag? Det er sjeldent helt rolige dager her i hus. Barna har hatt fri fra barnehagen i dag, så ja.. Se det for dere. Haha! Jeg hadde for øvrig noen her hjemme som kunne se til dem frem til jeg var ferdig på skolen og var hjemme klokken 12.00. Heldige meg som har mennesker rundt som som hjelper meg når fraværsgrensa er et faktum og man må forholde seg til det – det er virkelig noe jeg setter stor pris på.

Vet dere hva jeg har rukket i løpet av denne uken i tillegg til alt annet? Jeg har faktisk klart å rydde ut av hele mitt gamle soverom – altså barnas nye rom. Rommet er i grunn ganske stort, og jeg er ikke akkurat så voldsomt strukturert og ryddig av meg. Så det var litt av en jobb, ja. Når det er sagt er det enda deiligere å bli tilnærmet ferdig, når det er en såpass stor jobb å få unnagjort! Jeg mangler for øvrig å sortere klærne mine.. Det hadde selvfølgelig vært en helt grei ting å mangle, hadde det ikke vært for at jeg har like mye klær som en treetasjes Hennes&Mauritz butikk. Sånn omtrentlig. Vel, vel.

Jeg leser en del bøker for barna om dagen – jeg kan alltid huske at foreldrene mine gjorde dette for meg, og synes derfor det er koselig å kunne gjøre det samme for mine barn. Jeg får mange fine bøker tilsendt fra Egmont (De jeg har bloggkontrakt med) som vi leser. Det som er mest populært her hjemme om dagen er vel bøker om dyr. Dyrelyder, pekebøker med dyr, you name it. Har inntrykk av at det er det barn flest synes er gøy i den alderen barna mine er i nå. Barna er veldig opptatt av at dyrene skal være glade og at man skal være snille med alle dyra. Det varmer mitt veganer-hjerte, skal jeg si dere. Og mammahjertet, selvfølgelig. Men siden jeg er så til de grader lettrørt og følelsesstyrt, er sistnevnte varmt stort sett hele tiden uansett. Haha!

Baby-Leo med en liten baby-pusekatt som tilhørte foreldrene mine 😻 Gleder meg til å kunne ha dyr en gang i fremtiden – akkurat nå har jeg mer enn nok og har derfor ikke lyst til å ta på meg noe. For å være helt ærlig synes jeg det er så synd med mennesker som tar på seg ansvar for dyr som ikke tar det seriøst – det er et stort ansvar det også. Især når man selv velger å ta til seg et kjæledyr – og ikke tar det på alvor.

Dyret stoler på deg og at du tar ansvar for det. Måtte det være helsen til dyret generelt, dyre dyrlegeregninger som kan komme noe uforutsett, ha nok tid til å gå turer når det er snakk om hunder, og så videre. Det er mange hensyn å ta – og det er for meg grunn nok til at dette er et valg som burde være skikkelig gjennomtenkt, slik at man har de beste forutsetninger til å kunne gi dyret sitt et godt og verdig liv. Har en liten drøm om å kunne skaffe meg en hund/katt om noen år fra et omplasseringssenter som kanskje ikke fikk en så fin start på livet, slik at vi i hvert fall kan sørge for at de resterende årene av livet dens blir gode. Å ha mulighet til å gjøre det er noe jeg ser for meg blir både givende og fint ❤️

Nei, jeg får prøve å ikke legge meg så sent i dag. Håper dere har hatt en flott torsdag. Snart helg nå!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg