DETTE ER SLIK JEG SER DET FOR MEG..

I dag tenkte jeg å skrive litt om noe jeg egentlig innerst inne synes er veldig skummelt å skrive om: Nemlig fremtiden. Rett og slett den klassiske “Hvordan tror du livet ditt ser ut om 10 år?”

📸: 7 måneder gravid med lillebror og Leo på armen

Om 10 år håper jeg først og fremst at jeg er lykkelig. At jeg håper at barna har det bra og er fornøyde er for meg en selvfølge, det er aller viktigst – men det later til at veldig mange er overfladiske når de beskriver hvordan de håper av livet deres skal være om ett eller flere tiår frem i tid. Det er klart at jeg har noen forventninger og visjoner om hva jeg håper jeg har av materialistiske goder 10 år frem i tid, men hva er aller viktigst? Jeg tror det er lett å skape seg et bilde og en forventing om at livet skal være så himla bra absolutt hele tiden. Jeg mener oppriktig talt at jeg tror jeg hadde mistet en stor del av livet dersom jeg aldri hadde kjent på noe annet enn å være glad og lykkelig ❤️ Derfor er det viktigste for meg om 10 år at jeg er mer glad enn jeg er trist og at jeg ler mer enn jeg gråter.

Kanskje har jeg fått flere barn? Kanskje vi har flyttet? Det er så rart å tenke frem i tid, spesielt siden jeg for 10 år siden aldri kunne ha sett for meg livet slik jeg kjenner til det i dag.

Om 10 år er jeg 30 år, og har endelig nådd alderen for når gjennomsnittskvinnen får sitt første barn. Leo vil på dette tidspunktet være 14 år og Noah vil være 13. Jeg kommer til å ha to tenåringer i hus, hvor sprøtt er ikke det?! Nå som jeg er vant med at de er små, er tanken på at de faktisk skal bli så store en dag ganske fjern enda. Jeg vet imidlertid at det kommer til å gå fort dit, trolig fortere enn jeg aner…

Jeg håper at jeg har kjøpt et stort hus innen den tid, uansett om det er med samboer eller ikke.

Alt i alt har jeg ikke mange konkrete drømmer eller visjoner om fremtiden, annet enn at jeg ønsker å utdanne meg innenfor jus eller psykologi i minst 5 år. Utover det – er jeg helt åpen for at det kan skje veldig mye. Jeg håper helsen min er bra, og at de rundt meg er friske. Jeg håper og ser for meg at jeg har fått en god jobb. Og at jeg lever et hektisk liv, fordi jeg liker det litt travelt. Hvor vi bor har ikke så mye å si, så lenge vi trives. Med det sagt er jeg veldig glad i Larvik, og jeg anser meg selv som heldig om jeg fremdeles bor her om 10 år.

Jeg vet ikke om jeg blogger om 10 år, men hey – for 10 år siden sa jeg bestemt at jeg aldri skulle ha barn, så hvem vet.

Jeg vil kunne dra på helgeturer med barna mine, dra på ferier, sette pris på livet og det som skjer. Aldri glemme å sette av mye tid til familien min og foreldrene mine. For det er så alt for lett å ta det for gitt at man i det hele tatt lever om 10 år. Det er til og med så lett at man gjerne skriver et blogginnlegg om hvordan man ser for seg livet sitt om 10 år i rimelig detaljert beskrivelse, når man egentlig aldri vet hva som kan skje i morgen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg