JEG HAR GLEDET MEG TIL DETTE SÅ LENGE!

Dere aner ikke hvor mye jeg har gledet meg til dette.. I dag har jeg endelig ferie! Vinterferie, for å være mer spesifikk. Som jeg har nevnt tidligere her inne, er jeg så heldig at jeg har fått over to ukers (!) vinterferie. Guttene er enda syke, så derfor kjennes det kanskje litt ekstra godt å vite at jeg nå har fri og masse tid til å passe på dem døgnet rundt helt til de blir ordentlig friske. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg nok til å savne skolen etter hvert fall en uke fri. Men det er sånt Fredrik tuller med at jeg ikke burde si høyt. Haha! Det er uansett veldig deilig å ha fri nå, og jeg merker hvor mye jeg faktisk setter pris på å ha ferie.

Jeg har ikke planlagt noen store greier til ferien min, annet enn at jeg vet at jeg skal ta igjen masse søvn og lage mye god mat. Okei, nå innser jeg at jeg høres ut som jeg er eldgammel. Mentalt sett er jeg kanskje det, men jeg skal selvfølgelig andre ting også. Det blir noen koselige uker med en god del hyggelige planer med de jeg har rundt meg. Både barna, venner og familie.I kveld har jeg for øvrig ingen andre planer enn å være med min kjære. Det blir fredagstaco og en ellers rolig kveld, jeg sovner nok på sofaen innen klokken er elleve og før fyrstekaka har rukket å bli inntatt. Neida.

Jeg har vært i et utrolig godt humør i hele dag, og jeg merker at jeg føler meg genuint glad om dagen – det gjenspeiler forhåpentligvis bloggingen min også. For jeg blogger definitivt best når jeg er lykkelig.

Ønsker dere alle sammen en fantastisk god helg ❤️

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg